Yleistä tuotteistamme

Kaikki myymämme tuotteet ovat käytettyjä ja täten osoittavat käytön jälkiä/kulumaa. Älä oleta tuotteen oleva virheetön. Mikäli tuotteessa on jokin suurempi vika/tahra tms. on siitä mainittu erikseen tuotekuvauksen yhteydessä. Tuotteen kuvat ovat osa tuotekuvausta, katso kaikki kuvat läpi huolella ennen ostopäätöksen tekemistä.

Kaikki korumme ovat epäjalometallia, ellei toisin selkeästi tuotekuvauksessa mainittu ja täten saattavat sisältää nikkeliä, tai muuta allergiaa aiheuttavaa metallia. Mikäli tuote on jalometallia, on tuotteen leimamerkinnät ilmoitettu tuotekuvauksen yhteydessä.

Kaikki tuotteet ovat uniikkeja, eikä toista kappaletta/kokoa ole saatavilla.
Valikoimiin ei tässä vaiheessa vielä kuulu vaatteita eikä kenkiä, esimerkkejä kivijalkaputiikin vaate-kenkävalikoimista voi käydä katsomassa nettisivuillamme.

Vintage-nettikauppa

HOOCHIE ON MUUTTANUT UUSIIN TILOIHIN OSOITTEESEEN
AGRICOLANKATU 11, KARHUPUISTO, KALLIO. TERVETULOA!

Tervetuloa Hoochie Mama Jane -vintageputiikin nettisivuille ja vintagenettikauppaan!

Hoochie Mama Janessa on pengottavanasi laaja valikoima aarteita: laadukasta, hyvällä maulla tarkkaan valittua menneiden vuosikymmenten parhaimmistoa; silkkileninkejä, pikkumustia, haute couture-luomuksia, puuvillamekkoja, kellohelmoja ja cocktail-asuja joka juhliin, ilta- ja hääpukuja elämän suuriin hetkiin, spittareita, tolppakorkoja, pitsihansikkaita, silkkihuiveja, nahkavöitä, päähineitä, pukukoruja - kaikkea kaunista ja vanhaa kaikille kauniille naisille! Tuotteet ovat peräisin aina 1920-luvun harvinaisuuksista 1980-luvun luomuksiin asti, painotuksen olleessa 1940-,1950-,sekä 1960-luvuilla.

Kivijalkaputiikissa Helsingin Kalliossa saat asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua kaikkeen (juhla)pukeutumiseen, liikkeestä voi myöskin halutessaan vuokrata asun esim. teemajuhliin. Putiikin valikoima on nettikauppaa huomattavasti laajempi, kaikki myytävät tuottee löytyvät albumeittain kuvattuna Facebookin sivulla, siellä kannattaa käydä kurkkimassa usein päivittyvää valikoimaa.

Tervetuloa!

Liike on avoinna joka arkipäivä klo 12-18 sekä 12-16 lauantaisin
Osoite: Agricolankatu 11, 00530 Helsinki
Ota yhteyttä: hoochiemamajane(at)gmail.com tai 050-3439394/Irja

Nettikaupan toimitus- ja postikulut aina 5 € tilauksen koosta riippumatta