Vintage-nettikaupan toimitusehdot

Postimaksu

Postitus- ja toimituskulut ovat aina 5 euroa tilauksen koosta/painosta riippumatta. Mikäli tilaat useamman kuin yhden tuotteet, kaikki tilaamasi tuotteet toimitetaan tällä viiden euron toimitusmaksulla.

Halutessasi voit välttää 5 euron toimitusmaksun noutamalla nettikaupastamme ostamasi tuotteen / tuotteet itse kivijalkaliikeestämme Helsingistä. Noudettavat tuotteet ovat haettavissa putiikista kahden arkipäivän kuluessa ostohetkestä ja niitä säilytetään 5 arkipäivän ajan. Noudettaessa tuotetta on siitä esitettävä ostokuitti, ts. ostovahvistus-sähköposti printattuna. Liike sijaitsee Kalliossa osoitteessa Agricolankatu 11,00530 HelsinkiMaksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Maksut luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokunnan korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.

Palauttaminen

Tuotteilla on postimyyntiä koskeva normaali 14 päivän palautusoikeus.

Hoochie Mama Janeen (Irja/0503439394) on aina otettava yhteyttä ennen palautusta. Palautettavan tuotteen on oltava täsmälleen samassa kunnossa kuin ostettaessa,tuotetta on saanut kokeilla,mutta ei käyttää. Palautusoikeutta ei ole, mikäli tuotetta on käsitelty siten, ettei se ole enää vastaavassa kunnossa kuin ostettaessa. Palautuksen yhteyteen on liitettävä mukaan selvitys siitä miksi tuote halutaan palauttaa. Liitä mukaan myös tilinumerosi tuotteen hinnan palautusta varten.Tuotteen hinta postituskuluineen palautetaan tilille 10 päivän kuluessa tuotteen takaisin saapumisesta

Tietosuoja/henkilötiedot

Käytämme asiakkaan henkilötietoja ainoastaan asiakassuhteiden hallinnoimiseen. Emme luovuta asiakkaan henkilötietoja missään tilanteessa ulkopuolisille.

Toimitustapa ja -aika

Toimitamme tilauksia postitse. Postitusaika kaikille tuotteille on viisi arkipäivää tuotteen ostohetkestä. Jos toimitusaika jostakin syystä ylittyy tästä, ilmoitamme siitä sinulle puhelimitse tai sähköpostitse. Lähetämme tilaamasi tuotteet kuitenkin mahdollisimman pian, useimmiten jo vuorokauden kuluessa ostotapahtumasta

Muuta

Hoochie Mama Janen WWW-sivuilla esiintyvien kuvien ja muun materiaalin kopiointi ja edelleen julkaiseminen on kielletty ilman asianmukaista lupaa Hoochie Mama Janelta. 

Hoochie Mama Jane voi muuttaa sivuja tai estää niiden käytön oman harkintansa mukaan,eikä vastaa sivuillaan sijaitsevien linkkien kautta saatavilla olevista muista sivustoista tai niiden tiedoista.

 

Vintage-nettikauppa

HOOCHIE ON MUUTTANUT UUSIIN TILOIHIN OSOITTEESEEN
AGRICOLANKATU 11, KARHUPUISTO, KALLIO. TERVETULOA!

Tervetuloa Hoochie Mama Jane -vintageputiikin nettisivuille ja vintagenettikauppaan!

Hoochie Mama Janessa on pengottavanasi laaja valikoima aarteita: laadukasta, hyvällä maulla tarkkaan valittua menneiden vuosikymmenten parhaimmistoa; silkkileninkejä, pikkumustia, haute couture-luomuksia, puuvillamekkoja, kellohelmoja ja cocktail-asuja joka juhliin, ilta- ja hääpukuja elämän suuriin hetkiin, spittareita, tolppakorkoja, pitsihansikkaita, silkkihuiveja, nahkavöitä, päähineitä, pukukoruja - kaikkea kaunista ja vanhaa kaikille kauniille naisille! Tuotteet ovat peräisin aina 1920-luvun harvinaisuuksista 1980-luvun luomuksiin asti, painotuksen olleessa 1940-,1950-,sekä 1960-luvuilla.

Kivijalkaputiikissa Helsingin Kalliossa saat asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua kaikkeen (juhla)pukeutumiseen, liikkeestä voi myöskin halutessaan vuokrata asun esim. teemajuhliin. Putiikin valikoima on nettikauppaa huomattavasti laajempi, kaikki myytävät tuottee löytyvät albumeittain kuvattuna Facebookin sivulla, siellä kannattaa käydä kurkkimassa usein päivittyvää valikoimaa.

Tervetuloa!

Liike on avoinna joka arkipäivä klo 12-18 sekä 12-16 lauantaisin
Osoite: Agricolankatu 11, 00530 Helsinki
Ota yhteyttä: hoochiemamajane(at)gmail.com tai 050-3439394/Irja

Nettikaupan toimitus- ja postikulut aina 5 € tilauksen koosta riippumatta